Фотозвіт з виставки “Light & building” 2014 (Франкфурт, Німеччина)

«Messe Frankfurt» – це найбільший виставковий центр, який входить до трійки провідних у світі. Він складається з 10 великих павільйонів, а також будівлі-хмарочоса «Messeturm» і сучасного комплексу «Forum» загальною площею 578 000 квадратних метрів!

У виставці взяли участь 2177 експонентів та більше ніж 180 000 відвідувачі-фахівців з усього світу.

Обширний спектр продукції і послуг робить Light + Building 2014 ідеальним місцем зустрічі для відвідувачів – архітекторів, внутрішніх архітекторів, дизайнерів, проектувальників, інженерів і майстрів. У всіх представлених розділах особливий упор зроблений на енергоефективність демонстрованих виробів і систем.

Сама виставка була поділена на наступні тематичні розділи:

Освітлення: – технічне та промислове; домашні світильники; лампи і лампочки; аксесуари; денне світло; автоматизація і керування світлом.

Електроінсталяцій і комунікації: – електророзводка, провід та кабелі, електрофурнітура, електроприлади, антени, прокладання мереж.

Інформаційне та комунікаційне обладнання: – телекомунікації; кінцеве обладнання, інтеркоми, wap-доступ, вимірювання та контроль, IT системи, інструменти та аксесуари.

Енергорозподільчих обладнання: – низько-і високовольтне обладнання, шафи та трансформатори, промислове керування обладнанням, електродвигуни, перетворювачі, що захищають і сигналізують системи.

Автоматизація будівель: – системи автоматизації та сигналізації для приватних помешкань і промислових будинків.

Супутні будівельні рішення: – опалення і кондиціонування, скління і фасади, підйомники і ліфти.